همیشه در زمان اسبابکشی اولین چیزی که به ذهن شما میرسد سختی و مشکلات آن است. از جمله یافتن کارتن، بستهبندی وسایل، حمل وسایل، پیدا کردن کارگر مناسب، خسارتهای ناشی از ضربه به وسایل و مشکلات دیگری که میتواند اسبابکشی را به یک معضل بزرگ تبدیل کند.
در این بخش قصد ما این است که تمامی مراحل یک اسبابکشی خوب و بدون دغدغه را برای شما توضیح دهیم. مطمئنا برای یک اسبابکشی راحت و بدون دغدغه اولین کار تهیه لیستی از کارهایی است که باید انجام دهید؛ برآورد هزینههای اسبابکشی، انتخاب باربری مناسب و مقرون به صرفه، تهیه وسایل مورد نیاز جهت بستهبندی (کارتن)، ضربهگیر، نحوه بستهبندی هر یک از وسایل منزل، چینش وسایل، نصب لوازم و... .
به طور حتم هزینه یکی از اصلیترین دغدغههای شما در زمان اسبابکشی است، به خصوص برای مستاجران و کسانی که هر چند سال یکبار مجبور به تغییر محل زندگی خود هستند. اما با برنامهریزی درست، میتوانید این هزینهها را تا حد ممکن کاهش دهید. در ادامه، به شما خواهیم گفت چگونه با برنامه مناسب، اسبابکشی آسانتری را تجربه کنید.
به احتمال زیاد، شما نیز به این مشکل برخوردهاید که هزینه اعلامی باربریها با هزینه دریافتی آنها در زمان اتمام کار یکی نیست و باید مبلغ بیشتری را بپردازید. به نظر شما علت این اختلاف هزینه چیست؟ در حین اسبابکشی، در کنار هزینه حمل بار، فاکتورهای دیگری نیز وجود دارند که هزینه اسبابکشی شما را افزایش میدهند. آیا شما از این هزینهها آگاه هستید؟ آیا هنگام انتخاب باربری درمورد این هزینهها با شما صحبت میشود؟
همیشه تصور بر این بوده است که هزینه باربریها به حمل بار و تعداد طبقات خلاصه میشود ولی در واقع به این شکل نیست و پای هزینههای دیگری نیز در میان است.
میزان مسافت وسیله نقلیه از درب ساختمان: احتمالا برای شما تعجبآور است که این مورد هزینهدار باشد. در واقع طبق قوانین اسبابکشی، اگر میزان مسافت وسیله نقلیه در هنگام بارگیری یا تخلیه تا درب ساختمان بیش از 10 متر شود شامل هزینه اضافه خواهد شد. همچنین بعضی از وسایل جزو اقلام هزینهدار میباشند که به ازای هر طبقه باید به صورت جداگانه هزینه آن را پرداخت کرد.
یکی از چالشهای اسبابکشی، بستهبندی وسایل است. پس بهتر است وسایلی که برای بستهبندی لوازم خانه احتیاج دارید را مشخص کنید. به یاد داشته باشید بستهبندی مناسب باعث حفظ وسایل شما از آسیبهای احتمالی در زمان حمل بار میشود. تهیه کارتن اولین بخش بستهبندی است؛ اینکه چقدر مقاوم است یا ابعاد آن برای بستهبندی مناسب است یا نه. کارتنها را میتوانید هم از فروشگاههای کنار منزل یا از شرکتهایی که بصورت ویژه به ساخت کارتن برای اسبابکشی میپردازند تهیه کنید. ضربهگیرها نیز از دیگر وسایل مورد نیاز در زمان اسبابکشی است که میتوانید وسایلی که در کارتن جای نمیگیرند را توسط آنها از ضربههای احتمالی محافظت کنید که به صورت رول شده از بازار قابل تهیه است. چسب، کاور، کاغذ بستهبندی، سلفون، نایلونهای مخصوص فرش و خوشخواب و... نیز از دیگر وسایل مخصوص بستهبندی است.
بهترین روش بستهبندی وسایل چیست؟ اول از همه این نکته را در نظر داشته باشید که بستهبندی را به روزهای آخر موکول نکنید و وسایلی که تا روز اسبابکشی به آنها نیازی ندارید را زودتر جمع کنید. برای استحکام کارتن، کف آن را نوارچسب بزنید و یک کاغذ یا روزنامه را در کف کارتن قرار دهید. سعی کنید وسایل مشابه را با هم بستهبندی کنید و اسمی که نشان دهنده محتویات داخل کارتن است را روی آن بنویسید تا هنگام باز کردن کارتن بدانید هر وسیله کجا قرار دارد. برای ثابت و محکم ماندن وسایل داخل کارتن میتوانید فضای بین وسایل را با پارچه یا دستمال بپوشانید. سعی کنید وسایل سنگین را کف کارتن و سبکترها را بالای کارتن قرار دهید. بشقابها را لبه کارتن قرار دهید و با کاغذ یا روزنامه بپوشانید و اطرافشان را با ضربهگیر یا وسایلی دیگر بپوشانید تا آسیبی به آنها وارد نشود.
توضیحات بالا برای یک اسبابکشی راحت، مناسب و بدون دغدغه ارائه شد. باربانت برای راحتتر شدن کار چه کمکی به شما میکند؟ باربانت کلیه مشکلات و مسائلی که ممکن است در زمان اسبابکشی برای شما اتفاق بیفتد را لیست کرده و راه حل آنها را نیز به شما ارائه میدهد. فقط کافی است وارد بخش ثبت بار شوید و با پر کردن کامل و دقیق گزینههای موجود در سایت، به قیمت شفافی برسید تا از بروز مشکل هزینه نهایی در امان باشید. بعد از طی کردن این مراحل لیست قیمتی از باربریها در اختیار شما قرار میگیرد تا بر اساس میزان امتیاز هر باربری و قیمت پیشنهادی هر کدام از آنها، بهترین انتخاب را داشته باشید. بعد از انجام این مراحل و ثبت بار، ما تا لحظه اتمام اسبابکشی در کنار شما هستیم تا خاطرهای خوش از باربانت داشته باشید.